За нас

За нас

site.cnbgfans.com бе първият и най-големият български фен сайт на Cartoon Network. Той Ви предоставяше последните новини около всички Cartoon Network канали по света, интересни авторски статии, акцентите и 24-часовата подробна телевизионна програма на Cartoon Network България. Сайтът не използва готова тема, а свой собствен и оригинален дизайн, който се отличава със своите характерни елементи, както и собствен домейн. Официалният му старт е на 6 юни 2014 г., като година по-късно – на 6 юни 2015 г., сайтът е закрит, повече информация за което може да намерите тук. Официален партньор бе най-големият сайт за телевизия в България – BG TV News. Администраторите и основателите на сайта са Iordan2000 и BlooMac, които по никакъв начин не са свързани с екипа на Cartoon Network. Може да се свържете с нас тук.

Рубрики

„Какво ново тази седмица“ е оригинална рубрика на CN BG Fans за премиерни седмични новини и кратки анонси към тях.
„!Коментарът“
е авторската рубрика на BG TV Pro за коментари и анализи от първо лице, свободната трибуна за случващото се в ефира без редакторска намеса.

Авторски права

Авторските текстове и авторските изображения в този сайт са под запазени авторски права и разпространението им извън него е забранено. Сайтът и администраторите му не носят отговорност за нарушени авторски права на други текстове или изображения. Ако притежателят на авторските права иска да предяви претенции за премахването на текст или изображение, може да се свърже с нас тук. Всички видео линкове/плеъри в сайта са свободно разпространени в интернет пространството, като сайтът и администраторите му не носят отговорност за нарушени авторски права на видео съдържание.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg